Zelf het scherm van je Huawei telefoon vervangen ?

Ai, is het scherm van je Huawei telefoonkapot? Dat is mooi balen! Nu kan je hem wegbrengen naar een Huawei reparatie winkel om de hoek en maar hopen dat ze met originele onderdelen werken en de scherm reparatie goed uitvoeren…


Maar je ook zelf het scherm van je Huawei vervangen! Dat scheelt je een hoop kosten, je bent je telefoon niet kwijt en je hebt het helemaal zelf in de hand.


Direct naar Huawei Ascend schermen  
Direct naar Huawei Honor schermen

 

We helpen je bij de telefoonreparatie!

Niet denken: ”Dat kan ik niet…..” We helpen je met met je telefoon reparatie! Wanneer je bij ons een nieuw scherm en/of lcd module bestelt, ontvang je hier gratis het benodigde reparatiegereedschap bij. Afhankelijk van het type mobiele telefoon krijg je hier een mini kruiskopschroevendraaier, Torx 5 schroevendraaier en openingstools bij.Telefoon-reparateur in dop?

Daarnaast hebben we je voor jou de beste video handleidingen verzameld. Deze kan je vinden bij het betreffende onderdeel onder de tab “montage instructie”. In de video wordt stap voor stap uitgelegd hoe je het touchscreen, scherm of beeldscherm vervangt. Twijfel je nog of je de reparatie zelf kan uitvoeren? Kijk dan eerst de montage video en beoordeel of je een telefoon-reparateur in dop bent!


Moet ik nu het scherm en de LCD display vervangen?

Wanneer het glas (scherm) van je Huawei kapot is, hoef je in de meeste gevallen alleen het scherm te vervangen. Dit geldt voor de Huawei G510, G525, G610 en G630 en de Y300, Y330 en de Y530. Dat is fijn, want dat scheelt je in de kosten.


Voor de andere Huawei smartphones (Huawei G700, G750 en G6) is het niet mogelijk om alleen het scherm te vervangen. Omdat de LCD display en het scherm dusdanig aan elkaar verlijmd zitten, krijg je ze niet zonder brokken van elkaar. Daardoor moet je zowel de LCD display als het scherm vervangen. Het voordeel is dat de reparatie makkelijker is, nadeel is dat de LCD modules (dus lcd display en scherm in een) vaak relatief duur zijn.


Is nu het glas, de digitizer, het scherm of de touchscreen van mijn Huawei kapot? 

Verwarrend he? Voor het scherm van je telefoon zijn verschillende benamingen in omloop. Hoewel er technische verschillen zijn tussen glas, digitizer, scherm en touch bedoelen we in de volksmond allemaal hetzelfde. Voor de helderheid spreken wij hier vooral over scherm.

 

Twijfel je nog?

Bij ons geldt niet goed = geld terug. Dus wanneer het onverhoopt niet lukt met de reparatie - geen probleem - je kan de onderdelen altijd retourneren (check wel even de voorwaarden) en dan krijg je het geld terug.


Vragen? Schroom niet en stuur ons een mailtje of chat een bericht.