Garantie van GSMdisplay.com

Wanneer je bestelling niet aan je eisen* voldoet of wanneer er toch meer kapot is aan je telefoon, kan je je bestelling binnen 14 dagen retourneren. Hergebruik bij voorkeur de verpakking en verpak de retourzending zorgvuldig. Je bent als koper zelf verantwoordelijk voor het retour sturen van je bestelling. Meer over retour sturen van je bestelling.

Wanneer de display na 14 dagen na aankoop kapot gaat, is dit oorzaak van het defect moeilijk aan te tonen en kan GSMdisplay hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

Mocht er iets stuk gaan tijdens het (de)monteren van je telefoon, dan is dit helaas voor eigen rekening. Wij doen ons best om je zoveel mogelijk te helpen bij de (de)montage van je telefoon, maar kunnen daar niet voor verantwoordelijk worden gehouden. Ook het gebruik van de instructiefilmpjes en -video's is voor risico van de monteur.

Garantie telefoon

Wanneer je zelf onderdelen vervangt, vervalt vaak de fabrieksgarantie op je telefoon.

*Schade aan het scherm of lcd als gevolg van montage of gebruik valt niet onder de garantie.

Klachten:

Het kan altijd voor komen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar Info@gsmdisplay.com. Leidt dit niet tot een oplossing dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur via Https//www.winkelkeur.nl?consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op Http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie