Veilig winkelen

Uiteraard vinden wij veilig winkelen belangrijk. Daarom is deze website met de beste technieken en gebruiken we alleen veilige betaalmethodes. Sisow (iDeal en MR Cash) en Paypal zijn onze betaalpartners en zorgen ervoor dat de betalingen snel en veilig worden uitgevoerd.

Prijzen

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn gratis voor verzendingen binnen Nederland vanaf 20 euro of 2,95 euro naar Belgie en Duitsland.

Betalen

Bij GSMdisplay.com kan je betalen via iDeal, Paypal, Bankcontact / Mister Cash en door middel van een bankoverschrijving. In dat laatste geval ontvang je van ons de gegevens voor de overschrijving per e-mail.

Als je direct online betaalt wordt je bestellng binnen 24 uur verzonden. Betaal je via een bankoverschrijving dan versturen wij je bestelling op de werkdag waarop wij jouw betaling hebben ontvangen.

Bevestiging en factuur

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je van ons een bevestiging met daarin de factuur. Hierin staan alle gegevens van je bestelling. Controleer deze gegevens altijd goed. Mocht je een verkeerd adres hebben opgegeven, dan ben je hiervoor zelf aansprakelijk. Neem hiervoor zo snel mogelijk contact op met ons, zodat we de fout kunnen herstellen.

Ook ontvang je een bevestiging per e-mail wanneer je bestelling wordt verzonden.

Wanneer je een account aanmaakt bij GSMdisplay.com kan je je facturen altijd online terugvinden.