GSMdisplay.com wil je graag wijzen op het volgende:

Niet goed? = Aankoopbedrag terug!

Alle onderdelen worden getest voor verkoop. Wanneer een display binnen 14 dagen na ontvangst niet voldoet aan de eisen van de koper kan deze teruggestuurd of vervangen worden. Schade aan het scherm als gevolg van de montage of gebruik vallen niet onder de garantie.

Ook wanneer je het toch niet ziet zitten om het onderdeel te vervangen of wanneer er meer kapot aan je telefoon blijkt te zijn, dan kan je het onderdeel retourneren.

Meer informatie over retourneren

Binnen 24 uur verzonden.

Op werkdagen worden alle bestellingen binnen 24 uur verzonden. In 95% van alle bestellingen wordt je bestelling binnen 2 dagen bezorgd. Dit geldt voor de bestellingen binnen Nederland. Bestellingen naar Belgie zijn meestal 1 of 2 dagen langer onderweg. Mocht er door onvoorziene omstandigheden of wanneer PostNL zich niet aan de belofte houdt, hier niet aan worden voldaan, dan kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.

Prijzen, instructiefilmpjes & -video's

De informatie op deze website wordt door GSMdisplay.com met constante zorg en aandacht samengesteld. Uiteraard doet GSmdisplay.com haar best om prijzen, presentaties en andere informatie zo juist mogelijk weer te geven. Het is echter mogelijk dat informatie op de site onvolledig en/of onjuist is. Hieraan kunnen geen rechten aan worden ontleend door de klant. Ook het gebruik van de instructiefilmpjes en -video's is voor risico van de monteur.

Website

Het is niet toegestaan om de site of gedeelten van de site te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming van GSMdisplay.com. Deze toestemming is niet benodigd voor YouTube filmpjes.