Alcatel

Alcatel telefoons hebben een prima prijs/kwaliteit verhouding en een fijne gebruikersinterface. En mochten ze kapot gaan, dan zijn ze - in het algemeen - goed zelf te repareren. 

Scherm reparatie Alcatel

Wanneer je een barst in het scherm van je Alcatel mobiel hebt, hoef je in veel gevallen alleen het glas of scherm te vervangen. Bijvoorbeeld voor de Alcatel OT C7 of de Alcatel OT D5. Net zoals de telefoons zijn ook de vervangende schermen relatief goedkoop. Zo heb je al een nieuw en origineel scherm voor 24,95 euro. 

Scherm & LCD display vervangen 

In een aantal gevallen is het niet mogelijk om alleen het kapotte scherm te vervangen en moet ook de LCD display - het beeldscherm van de telefoon - worden mee vervangen. Het scherm/glas en de LCD display zijn dan 1 onderdeel (LCD Module) en niet los verkrijgbaar. Dit geldt bijvoorbeeld voor de Alcatel Idol 2 6037K en de Alcatel Idol X. Dootdat je eigenlijk 2 onderdelen in 1 krijgt, is de aanschaf van een lcd module (glas en lcd in 1) duurder dan alleen een nieuw scherm en in sommige gevallen ook niet interessant meer om te vervangen.

Pagina 1 van 2